Tort buturuga
Dulce si delicios si usor de realizat
Timp total
45 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
12
Publicat
Ingrediente:
5 oua,5linguri zahar,3linguri faina,2linguri cacao,2linguri migdale macinate,un plic de praf de copt,putina sare.(daca optati pentru blat alb in loc de cacao se mai adauga doua linguri de faina)
Mod preparare:
Se bate albusul spuma cu sarea si zaharul,se adauga falbenusul si la final faina amestecata cu cacaoa si migdalele.Totul se aseaza intr-o tava de aragaz in care am pus hartie de copt
Se coace 10-15 min,dupa care se scoate fierbinte pe o alta hartie de copt si se ruleaza si se desface de cateva ori.Dupa ce s-a racit se umple cu crema dorita.
Dupa ce este umpluta rulada se taie in trei parti ,se aseaza si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login