Piept de pui cu spaghete


 
 
Autor
O combinatie imbietoare de arome divine...
 



Timp total
50 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
4


Publicat 


Ingrediente:
Pentru spaghete avem nevoie de:
-400 gr. spaghete
-300 ml. suc de rosii
-150 gr. parmigiano
-50 ml. ulei de masline, sare
Pieptul de pui la capac::
- 1 piept de pui
-6 rosii uscate , in ulei
-3 catei de usturoi, sare, putin piper
-50 ml. ulei
 
Mod preparare:
Taiem felii pieptul de pui si il punem intr-o tigaie cu capac, in putin ulei. Avand in vedere ca pieptul de pui , lasa apa, atunci cand scade mai adaugam treptat apa, pana consideram ca e aproape fiarta carnea, Presaram sarea si piperul si adaugam rosiile taiate marunt. Carnea o sa capete o aroma deosebita de la rosii. La sfarsit adaugam usturoiul si mai lasam 2 minute, sa se imbalsameze bine carnea cu aromele. Intre timp fierbem spaghetele in apa cu sare. Carnea trebuie facuta la foc potrivit si trebuie adaugata apa treptat pentru a se forma un sos delicios, Scoatem bucatile de carne din tigaie si lasam jumatate din sos, peste care punem sucul de rosii si sarea si dupa ce scurgem spaghetele le turnam peste sosul din tigaie.. Dam deoparte si adaugam uleiul de masline, care nu trebuie lasat deasupra focului, deoarece isi pierde din proprietati..



Aranjam cu maiestrie pe farfurie pieptul de pui , spaghetele si presaram deasupra parmigiano. Este o reteta simpla dar cu arome alese...Pofta buna!!!





Imi place sa fac tot felul de combinatii , care sper sa fie pe placul vostru!!!