Acasa    MondoChefs    Top retete        Feluri de mancare        Ingredient        Retete dupa origine        Speciale        Altele        


Nu esti inregistrat.  Login     EN FR ES 


 

   
Pulpa de porc la capac cu cartofi la cuptor si topping de cascaval
Categorii: Feluri principale / Retete de porc / Retete romanesti /
 


Autor

Un meniu ales pentru domnii nostri si nu numai...
 

 

Timp total
80 min

Nivel dificultate
Redus

Numar portii
2

Publicat 
 


Ingrediente:

-2 felii generoase de pulpa de porc
-50 ml ulei
-sare, piper alb, o lg pasta de ardei rosu, oregano
-3 catei de usturoi
-1 lg ulei de masline
Pt cartofii la cuptor, avem nevoie de :
-5 cartofi
-basilico
-100 gr cascaval
-cateva lg de ulei
-sare
-


Mod preparare:

Avem nevoie de o tigaie cu capac, in care punem uleiul si bucatile de carne.Din cand in cand adaugam apa si intoarcem carnea de pe o parte pe alta. Totul se face la foc potrivit , carnea nu trebuie sa ajunga in stadiul de prajire. Inainte de a fi gata adaugam sare, piper , basilico, pasta de ardei. Ultima data adaugam usturoiul pisat si ungem carnea cu uleiul de masline. Curatam cartofii, ii taiem in doua si ii asezam intr-o tava ( daca avem tava de yena cu capac, daca nu punem folie pe cea care o avem ) in care am pus putin ulei. Dupa cca 15-20 min luam jos capacul sau folia si intoarcem cartofii de pe o parte pe alta pt a se rumeni putin. Presaram sare, basilico si la urma cascavalul.Bagam tava in cuptor doar pt 1 min 2 pana cascavalul se topeste dar nu trebuie sa curga. Dragele mele sa nu uitati paharul de vin, ajuta la digestie.....:) Pofta buna !










Voteaza


Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota. Login




 

 


   
Google+ Follow Me on Pinterest

 
 
        Aperitive
        Clatite
        Deserturi
        Feluri principale
        Garnituri
        Paste
        Retete craciun
        Retete de post
        Retete la cuptor
        Retete vegetariene
        Salate
        Sosuri
        Supe si ciorbe


 
 
        Ficatei
        Retete ardei
        Retete avocado
        Retete banane
        Retete capsuni
        Retete carne tocata
        Retete cartofi
        Retete cu fructe
        Retete curcan
        Retete de iepure
        Retete de porc
        Retete dovlecei
        Retete fructe de mare
        Retete goji
        Retete kiwi
        Retete miel
        Retete orez
        Retete peste
        Retete pui
        Retete rata
        Retete rosii
        Retete vinete
        Retete vita
 
 
        Retete africane
        Retete americane
        Retete argentiniene
        Retete asiatice
        Retete australiene
        Retete austriece
        Retete braziliene
        Retete caraibiene
        Retete chinezesti
        Retete cipriote
        Retete egiptene
        Retete elvetiene
        Retete evreiesti (israeliene)
        Retete exotice
        Retete frantuzesti
        Retete germane
        Retete grecesti
        Retete indiene
        Retete Insulele Reunion
        Retete italiene
        Retete libaneze
        Retete macedonesti
        Retete marocane
        Retete mexicane
        Retete olandeze
        Retete orientale
        Retete pakistaneze
        Retete portugheze
        Retete romanesti
        Retete rusesti
        Retete sarbesti
        Retete spaniole
        Retete thailandeze
        Retete tunisiene
        Retete turcesti
        Retete unguresti


 

 
Copyright © 2018, mondocucina.ro

Developed by IQCapital
Education: eastchance.com | bursemaster.ro
Food and lifestyle: mondocucina.ro | recipesfantasy.com | mondorecipes.com | mondorecetas.es | mondecuisine.fr | retetedevis.ro