Sote din carne de vitel si cartofi natur


 
 
Autor
Un pranz sau o cina gustoasa...
 



Timp total
70 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
4


Publicat 


Ingrediente:
-1 kg mushi de vitel
-4 cepe
-1 morcov
-4 catei de usturoi
-1 lg pasta de ardei
-cimbru, piper, sare
-patrunjel verde
-50 gr ulei
10 cartofi
-20 gr unt
-sare
 
Mod preparare:
Taiem cuburi carnea de vitel si o punem la fiert. Cand este prefiarta , o strecuram si pastram apa in care a fiert.Punem uleiul intr-o cratita la incins, adaugam ceapa tocata, morcovul taiat rondele si carnea.Adaugam treptat apa in care a fiert carnea.



Daca am adauga legumele odata cu carnea , legumele s-ar imprastia si nu ar avea aceleasi arome... La urma adaugam pasta de ardei, cimbru, sare, piper,usturoiul si patrunjelul verde. Cartofii ii curatam si ii taiem rondele, ii punem la fiert in apa cu putina sare. Ii scurgem si ii invartim putin intr-o tigaie unde am pus putin unt. Pofta buna !





Si nu uitati...merge perfect si un pahar de vin...