Parfe de capsuni


 
 
Usor de facut,un desert racoritor si gustos
 



Timp total
11 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
3


Publicat 


Ingrediente:
4 oua;3-4 linguri zahar;300 mil frisca lichida,100g capsuni
 
Mod preparare:
Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana se topeste zaharul si compozitia devine albicioasa.Frisca se bate si ea separat.Capsunile se spala,se presaraputin zahar pudra peste ele si se faramiteaza cu furculita.Intr-un bol se rastoarna amestecul de oua,peste el se pune frisca batuta si se amesteca usor pana se incorporeaza toata frisca in comp.de oua.Nu trebuie amestecat repede.Compozitia aceasta se imparte in jumatate.Intr-o jumatate se adauga capsunile zdrobite,se amesteca in acest amestec.Cealalta compozitie ramane simpla.Atunci cand asamblezi in farfurie pui jumatate cu capsuni,jumatate simpla.Eu am folosit si capsuni taiate felii,care le-am pus pe fundul bolului.Acestea se pun in comp.alba,sa fie vizibile.La final se da la congelator..si se serveste cu multa pofta:)