Parfe de capsuni
Usor de facut,un desert racoritor si gustos
Timp total
11 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
3
Publicat
Ingrediente:
4 oua;3-4 linguri zahar;300 mil frisca lichida,100g capsuni
Mod preparare:
Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana se topeste zaharul si compozitia devine albicioasa.Frisca se bate si ea separat.Capsunile se spala,se presaraputin zahar pudra peste ele si se faramiteaza cu furculita.Intr-un bol se rastoarna amestecul de oua,peste el se pune frisca batuta si se amesteca usor pana se incorporeaza toata frisca in comp.de oua.Nu trebuie amestecat repede.Compozitia aceasta se imparte in jumatate.Intr-o jumatate se adauga capsunile zdrobite,se amesteca in acest amestec.Cealalta compozitie ramane simpla.Atunci cand asamblezi in farfurie pui jumatate cu capsuni,jumatate simpla.Eu am folosit si capsuni taiate felii,care le-am pus pe fundul bolului.Acestea se pun in comp.alba,sa fie vizibile.La final se da la congelator..si se serveste cu multa pofta:)
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login