Tocanita de ciuperci
Buna in post si nu numai
Timp total
25 min
Nivel dificultate
Mediu
Numar portii
2
Publicat
Ingrediente:
500 g ciuperci
1 lingura faina
1 ceapa
1 leg.patrunjel
Mod preparare:
Ciupercile spalate se taie bucatele apoi se calesc in putin ulei.Ceapa se taie si ea si se pune peste ciuperci.Se calesc toate pana se inmoaie cu capacul pus.Cand s-au inmuiat,intr-o cana se amesteca faina cu putina apa si se freaca pana nu se mai vad cocoloase.Se toarna peste ciuperci.Se mai pune putina apa sau supa de pui,se lasa la foc mic si se amesteca sa nu se lipeasca sau sa se formeze cocoloase.Se potriveste de sare si piper.La sfarsit se adauga patrunjel.Este asemanatoare cu ciulamaua doar ca este mai savuroasa datorita cepei si patrunjelului.
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login