Spaghete picante cu baby calamar
O varianta cu fructe de mare a pastelor alio, olio si peperoncino. Ideala in post, in zilele de delegare la peste sau in orice ocazie pentru cei de adora preparatele marine.
Timp total
25 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
2
Publicat
Ingrediente:
paste tip spaghete de grau dur
ulei de masline extravirgin de calitate superioara
fulgi de ardei iute
4 catei de usturoi macinati
sare
o conserva de baby calamar cu sos picant
Mod preparare:
Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie si se adauga ustoriul macinat si peperoncino. Se lasa sa se infuzeze uleiul cateva secunde.
Pastele fierte se scurg si se pastreaza putina apa in care au fiert.
Calamarii se toaca marunt si se pun in tagaie, se calesc la foc mic, un minut.
Se adauga pastele fierte si sosul de rosii picant.
Se presara piper, sare si se amesteca bine.
Se servesc calde, cu salata asortata.
Foarte aromate si gustoase!
Pofta buna!
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login