Vinete si rosii gratinate cu parmezan
Daca va doriti o garnitura mediteraneeana foarte gustoasa si aromata, atunci aceasta combinatie de vinete si rosii gratinate cu parmezan si ierburi provensale este perfecta.
Timp total
45 min
Nivel dificultate
Redus
Numar portii
4
Publicat
Ingrediente:
2 vinete
5 rosii
parmezan ras
amestec de ierburi provensale uscate
sare
piper
ulei de masline extravirgin
Mod preparare:
Vinetele se spala, se taie in felii rontunde groase de 1 cm , se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o sita o ora. Apoi se spala cu apa rece si se storc de zeama amaruie.
Se unge o tava cu ulei de masline, se aseaza vinetele in tava, se presara cu ierburi si cu parmezan, piper , apoi se acopera cu felii de rosii si iar un strat de parmezan si ierburi.
Se coc la 180 grade, timp de 30 de minute.
Se servesc caldute.
Pofta buna!
Voteaza
Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota.
Login