Acasa    MondoChefs    Top retete        Feluri de mancare        Ingredient        Retete dupa origine        Speciale        Altele        


Nu esti inregistrat.  Login     EN FR ES 


 

   
Placinta rapida cu sunca, ciuperci si cascaval
Categorii: Aperitive / Retete de porc / Retete la cuptor / Retete romanesti /
 


Autor

Cand aveti musafiri neasteptati si vreti sa pregatiti rapid ceva cu care sa impresionati, aceasta placinta cu aluat fraged este perfecta: Se prepara rapid, cu ce se gaseste prin frigider, miroase divin si este foarte gustoasa.
 

 

Timp total
35 min

Nivel dificultate
Mediu

Numar portii
10

Publicat 
 


Ingrediente:

2 aluaturi de foietaj fraged dreptunghiulare
felii de sunca de curcan sau de porc (fara grasime)
cascaval ras
400 gr de ciuperci proaspete
o rosie
verdeata (patrunjel si marar)
2 catei de usturoi
un ou
susan alb



Mod preparare:

Se feliaza sunca, se rade cascavalul.





Ciupercile se taie marunt si se calesc cu rosiile si usturoiul in putin ulei de masline. Cand se evapora tot sosul, se adauga verdeata.



Intr-o tava acoperita cu hartie de copt se pune primul dreptunghi de aluat fraged. se acopera cu un strat de felii subtiri de sunca, apoi se pun ciupercile racite si se presara mult casval ras pe razatoarea mare. Puteti sa folositi ciuperci din conserva, le stoarceti bine si le puneti peste sunca, fara rosii, sau doar ungeti cu foarte putin suc de rosii foarte gros.



Se acopera totul cu a doua foaie de aluat. Se sigileaza marginile.



Se fac cateva incizii in aluat. Se unge cu galbenus batut.



Se presara susan si se coace la 200 grade , 20 de minute.





Se feliaza dupa ce se raceste.







Sectiunea este apetisanta , iar mirosul este foarte atragator. Vor disparea rapid din farfurie. Se servesc caldute sau reci.



Pofta buna!


Voteaza


Trebuie sa fii inregistrat(a) pentru a putea vota. Login




 

 


   
Google+ Follow Me on Pinterest

 
 
        Aperitive
        Clatite
        Deserturi
        Feluri principale
        Garnituri
        Paste
        Retete craciun
        Retete de post
        Retete la cuptor
        Retete vegetariene
        Salate
        Sosuri
        Supe si ciorbe


 
 
        Ficatei
        Retete ardei
        Retete avocado
        Retete banane
        Retete capsuni
        Retete carne tocata
        Retete cartofi
        Retete cu fructe
        Retete curcan
        Retete de iepure
        Retete de porc
        Retete dovlecei
        Retete fructe de mare
        Retete goji
        Retete kiwi
        Retete miel
        Retete orez
        Retete peste
        Retete pui
        Retete rata
        Retete rosii
        Retete vinete
        Retete vita
 
 
        Retete africane
        Retete americane
        Retete argentiniene
        Retete asiatice
        Retete australiene
        Retete austriece
        Retete braziliene
        Retete caraibiene
        Retete chinezesti
        Retete cipriote
        Retete egiptene
        Retete elvetiene
        Retete evreiesti (israeliene)
        Retete exotice
        Retete frantuzesti
        Retete germane
        Retete grecesti
        Retete indiene
        Retete Insulele Reunion
        Retete italiene
        Retete libaneze
        Retete macedonesti
        Retete marocane
        Retete mexicane
        Retete olandeze
        Retete orientale
        Retete pakistaneze
        Retete portugheze
        Retete romanesti
        Retete rusesti
        Retete sarbesti
        Retete spaniole
        Retete thailandeze
        Retete tunisiene
        Retete turcesti
        Retete unguresti


 

 
Copyright © 2018, mondocucina.ro

Developed by IQCapital
Education: eastchance.com | bursemaster.ro
Food and lifestyle: mondocucina.ro | recipesfantasy.com | mondorecipes.com | mondorecetas.es | mondecuisine.fr | retetedevis.ro