Piept de curcan cu sos pesto si parmezan


 
 
Autor
Pieptul de curcan la gratar este si mai delicios daca ii adaugati o crusta apetisanta de sos pesto italian cu busuioc si parmezan. Asa transforti o simpla friptura banala intr-un preparat interesant si savuros.
 



Timp total
15 min


Nivel dificultate
Redus



Numar portii
2


Publicat 


Ingrediente:
2 bucati de piept de curcan feliat
sare
piper
sos pesto
parmezan
 
Mod preparare:
Carnea de curcan se spala, se sterge si se presara cu putina sare, eventual si piper (dupa preferinte). Se unge gratarul cu un strat fin de ulei si se pune carnea la fript.



Se lasa 3-4 minute pe fiecare parte, la foc mediu, pana apar acele dungi foarte apetisante de gratar.



Cand e gata, se unde cu un strat generos de pesto. In poza aveti exemplu cu sos pesto de busuioc si cu sos picant thailandez.





Se lasa pe grata cu sosul pesto inca un minut, apoi se serveste cald, presarand inca putin parmezan ras pe deasupra.



Delicios! Pofta buna!